torstai 16. toukokuuta 2019

Campagnano di Roma - La Storta

Pitkästä aikaa hyvä aamiainen ja lähdettiin pirteinä kävelemään kohti Formellon kaupunkia. Polku kulki Madonna del Sorbon luostarin kautta.

Edessäpäin vanhempi nainen selitti kiihkeästi jotain nuoremmille vaeltajille. Sehän oli Torinosta lähtenyt vanhempi nainen ( nyt tiedettiin jo hänen nimensäkin, Emanuela). Emanuela selitti kuinka hän oli yöpynyt hostellissa kahden Parmasta vaeltamaan lähteneen vanhemman miehen kanssa ja kun he olivat käyneet illallisella, kaikki heidän tavaransa oli pengottu ja toiselta mieheltä varastettu puhelin. Emanuela käveli todella vaikeasti ja hitaasti ja luostarin pihalla näimmekin, että joku ystävällinen nainen oli ottanut hänet auton kyytiin. Niin kiihkeästi kuin Emanuela olisikin halunnut kävellä koko matkan Torinosta Roomaan, hänen oli tunnustettava itselleen, että hänen jalkansa olivat eri mieltä pään kanssa. Formellon kaupungissa jäätiin San Lorenzon baariin odottelemaan Timoa ja Tanjaa, joiden kanssa oli sovittu, että nähdään täällä. Timo ja Tanja olivat näihin aikoihin liikkeellä täällä Lazion seuduilla. Oli tosi mukavaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja suomalaisia.
Saatiin sitten vielä Timolta ja Tanjalta kyyti La Stortan kaupunkiin meidän hotellille. Kiitos!  Miten nopeasti matka sujuikaan autolla. Mukava tanskalaisvaeltajapariskuntakin majoittui vielä samaan hotelliin meidän kanssa.
La Storta on jo melkein Rooman esikaupunkia. Huomenna kävellään Roomaan ja illalla lennetään jo kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti