lauantai 18. toukokuuta 2024

PADISE - VIHTERPALU



Meidän vaeltajien hemmottelu jatkui aamiaisella. Kartanon aamiainen oli todella luxusta, verrattuna aikaisempien aamujen pikapuuroihin.

Ainoa harmi oli, että päästiin aamiaisen myöhäisyyden takia liikkeelle vasta yhdeksän jälkeen, kun normaalisti ollaan silloin kävelty jo lähes kaksi tuntia. Majoitukseen sisältyi myös kaksi tuntia boutique spassa. Aika kiva pienen pieni spa, jonne otetaan sisään vain muutamia ihmisiä kerrallaan. Jalat elpyivät nopeasti saunojen lämmössä rauhallista musiikkia kuunnellen.
Tämä päivä kuljettiin, toisin kuin eilinen, lähes pelkästään rauhallisia metsäpoluja.

Ilma on helteinen ja hyttysarmeijat ovat heränneet. Onneksi punkkikarkotteet näyttävät tepsivän myös hyttysiin.

Rannikkoreittimme siirtyi koukkaamaan sisämaan kautta, koska Kurksen salmi, joka on jotain rutakkoa täytyy kiertää. Siksi eilen ja tänään ei merestä ole näkynyt vilaustakaan. Huomenna päästään taas rannalle ja merituuli pitää toivottavasti hyttyset poissa.
Päivän puolivälissä pidettiin kauppapysähdys Harju-Ristissä. Paikan kirkontorni oli vähän vino, mutta sen sanottiinkin olevan Viron vanhin.

Päivän ainoalle evästauolle ei oikein millään meinannut löytyä mitään paikkaa hyttysmetsässä, mutta jotenkin saatiin eväsleivät syödyksi.
Tästä kehkeytyi pitkä päivä, kun vasta puoli seitsemältä löydettiin meidän majapaikkaan. Kaililla on iso talo, jonka alakerran huoneita hän vuokraa. Kissan nimi on Twain, Mark Twainin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti