perjantai 28. huhtikuuta 2023

Päivä 2 Paviasta Colombaroneen

Tämän aamun suuri kysymys oli miten toimia Ponte della Beccan sillan suhteen. Silta ylittää Po- joen ja on noin kilometrin mittainen. Ongelma on liikenne, jota on paljon ja jalankulkijoille ei jää juuri lainkaan tilaa. 
Meillä oli sillasta monenlaista tietoa etukäteen. Että sillalla kävely olisi kiellettyä/sallittua, hengenvaarallista, mahdollista. Koska kuitenkin enemmistö neuvoi ohittamaan sillan bussilla, päädyttiin linja-auton kyytiin, vaikka tuntuikin vähän tylsältä ratkaisulta. Huomattiin, että se oli kuitenkin ihan järkevä ratkaisu, autot olisivat viistäneet aivan vierestä ja liikennettä oli paljon.
Sillan jälkeen kuljettiin pitkään tasaista helppoa maastoa, vanhan puretun rautatien pohjaa. Apenniinit siintävät jossain edessäpäin.
Ensimmäinen meidän reitin opastemerkkikin nähtiin tänään.
Pitkän tasamaatallustelun jälkeen tultiin Bronin kaupunkiin. Evästauko tuli tarpeeseen, koska Bronista lähti jyrkkä nousu kohti Colombaronen pikkukylää ja meidän majapaikkaa Cantina Vecchiaa. 
Meidän majapaikan emäntä Daniela kertoi, että päivä meidän edellä kävelee kolme italialaista miestä. Kiva kuulla, että tällä reitillä on nyt juuri muitakin vaeltamassa.
Ja taas kerran yksi hankalakäyttöinen kahvimasiina! 
Huomenna kohti Pometoa. Sää on ilmeisesti muuttamassa vähän epävakaisemmaksi, onneksi sentään ne pahimmat ennusteet, 30 millin sademääristä ovat parantuneet muutamiin milleihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti